Cukkínis kelkáposzta-zellerpüré babáknak

2012-02-09

Kategória: Desszert,

Címke: , , , ,



Recept összetevői:

Újabb mix, amely bejött a picurnak, így merem közölni. Habár az első két kanálnál még arcokat vágott, végül majdnem az egész adagot betermelte, végül csak én húztam megálljt.

Összetevők: 125 gramm cukkini, 10 gramm kelkáposzta (a puffasztó hatása miatt, mert a fruktóztartalma ennek is alacsonyabb egyébként), 50 gramm zeller, 30 gramm rizs

A szokásos: mindent megtisztítok, cukkinit, kelkáposztát, zellert, felaprítom, majd egybe felrakom főni épp csak annyi vízben, hogy ellepje. A rizst pedig olyan sok vízben, hogy szét tudjam főzni a poci érzékenységére tekintettel. Ahogy megpuhulnak, összeturmixolom, és tálalható. Én csirkehúst adtam mellé a babcsinak, imádta.

A kórházból kapott táblázat szerint a fenti adag fruktóztartalma: kb. 2,1 gramm

Hozzászólások

Az alábbiak is érdekelhetnek:

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Cukkínis kelkáposzta-zellerpüré babáknak

Kategória: Desszert,

Címke: , , , ,



Recept összetevői:

Újabb mix, amely bejött a picurnak, így merem közölni. Habár az első két kanálnál még arcokat vágott, végül majdnem az egész adagot betermelte, végül csak én húztam megálljt.

Összetevők: 125 gramm cukkini, 10 gramm kelkáposzta (a puffasztó hatása miatt, mert a fruktóztartalma ennek is alacsonyabb egyébként), 50 gramm zeller, 30 gramm rizs

A szokásos: mindent megtisztítok, cukkinit, kelkáposztát, zellert, felaprítom, majd egybe felrakom főni épp csak annyi vízben, hogy ellepje. A rizst pedig olyan sok vízben, hogy szét tudjam főzni a poci érzékenységére tekintettel. Ahogy megpuhulnak, összeturmixolom, és tálalható. Én csirkehúst adtam mellé a babcsinak, imádta.

A kórházból kapott táblázat szerint a fenti adag fruktóztartalma: kb. 2,1 gramm

Hozzászólások

Az alábbiak is érdekelhetnek:

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page