Juhász Flóra dietetikus, a babykitchen.blog.hu dietetikus tanácsadója

2014-03-06

Kategória: Desszert,

Címkék: , , , , ,Recept összetevői:

Kedves babykitchen.blog.hu olvasók!

Juhász Flóra vagyok, a Semmelweis Egyetem – Egészségtudományi Karának végzős dietetikus hallgatója.

Juhász Flóra dietetikus.JPG

Eddigi tapasztalataimat főként kórházi környezetben és nemzetközi szinten szereztem. Többször jártam külföldi egészségügyi kurzusokon (Finnország, Portugália, Amerikai Egyesült Államok), ahol szélesebb perspektívából láthattam rá az egészségügy helyzetére. Gyakorlataim során többször is betekintést nyertem a kórházak mozgalmas gyermekosztályaira, és olyan szakemberektől sajátíthattam el a gyakorlati tapasztalatokat, akik már sok éves rutinnal mozognak ezen a területen.

Rendszeresen veszek részt hazai konferenciákon és szakmai rendezvényeken. Legnagyobb eredményeimet a coeliakia területén értem el, tanácsaimmal sokat segíthettem a kisgyermekes családokkezdeti nehézségeit leküzdeni, életvitelüket kialakítani.  

Sajnos tapasztalataim azt mutatják, hogy nem kevés hamis információ kering az interneten, és meglátásom szerint a babykitchen.blog.hu  hiteles és megbízható információkat nyújt az oldalra látogató szülők számára, ezért nagy örömömre szolgál, hogy a babykitcen.blog.hu csapatának a tagja lehetek. Legfőbb célom, hogy bejegyzéseimmel megkönnyítsem elsősorban a fruktóz malabszorpcióval és laktóz intoleranciával küzdők mindennapi életét, hogy segítséget nyújtsak a mindennapi rutin kialakításában.

Üdvözlettel:

Juhász Flóra

A szakértő cikkei:

Juhász Flóra dietetikus 2.JPG

Hozzászólások

Az alábbiak is érdekelhetnek:

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print