Jótékonysági torta licit a Babakonyha népszerű fruktóz- és tejmentes tortájára

2016-08-28

Címkék: , , , , ,

A Káposztási Családok Egyesületének (KCSE) köszönhetően egy negyedik kerületi városrész élete 2011-ben gyökeres fordulatot vett: Újpestnek ebben a szegletében családias légkör keveredik a falusias hangulattal, az emberek ismerik és segítik egymást, Káposztásmegyer programlehetőségeket, fórumokat és találkozási platformokat kínál. Az alapító – ma már háromgyerekes – házaspár, Smohayné Simon Gyöngyvér és Smohay Ferenc, illetve az egyesület tagjai szabadidejükben áldozatos munkával fáradoznak azon, hogy ez az erdővel tarkított kis városnegyed színesebbé tegye és segítse az itt lakók életét.

Az egyesület alakulása óta számos program megvalósult a környéken: rendszeres és tartalmas klubok (Baba-mama Klub tematikus előadásokkal, Káposztási Ifi Klub, Nyugdíjas Ifjak Klubja) működnek, decemberenként adventi családi programok, őszi családi sportnapok, babaruha börzék, tematikus kézműves délelőttök, ifjúsági koncertsorozatok, előadások, könyvbemutatók kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra, a közösség építésére, a személyes kapcsolatok ápolására.

A Káposztási Családok Egyesületének munkáját önkéntesek segítik munka mellett szabadidejükben, az egyesület pályázati támogatásból, egyesületi tagdíjakból és magánszemélyek felajánlásából tartja fenn magát. Idén azonban kevesebb pályázati támogatást sikerült elnyerni, ezért született meg a blogon egy jótékonysági torta licit ötlete.

A Babakonyha felajánlja, hogy a nyertes legmagasabb összeget ajánló licitálónak elkészíti a blog kedvelt fruktóz- és tejmentes diéta szerint elkészített diókrémes álomtortáját. A blogon számos formában megszületett ez a torta (ld. diókrémes torta rózsaszín díszítéssel, minyon torta, rózsaszín mandulás csajos torta, szivárvány torta, lovas és jégvarázsos változatban), de a nyertes licitáló kiválaszthatja a színösszeállítást.

  • Licitálni a követhetőség végett kizárólag ez alatt a poszt alatt kommentben lehet,
  • a nyertes elérhetősége végett kérjük, hogy a licitáló a nevét, a licitnél használt nevét és e-mail címét a segit@babakonyha.hu címre küldje meg a licitálást követően. Az adatokat bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk ki.
  • A licit szeptember 12-én, 23.59 órakor zárul,
  • a licitálót írásban értesítjük, és másnap átutalással tudja kifizetni a megnyert süteményt (KCSE számlaszám: MagNet Bank 16200113-00163509), illetve ezt követően egyeztethetőek az elképzelések a torta külsejét illetően.
  • A nyertes a tortát vagy a Káposztási Családok Egyesületének Családi Sportnapján, szeptember 17-én tudja átvenni, vagy bármikor máskor egy előzetesen egyeztetett időpontban, gyermeke/családtagja szülinapjára (átvétel Budapesten).

jótékonysági tortalicit

Az alábbiak is érdekelhetnek: