{"id":4601777,"date":"2012-07-02T09:29:00","date_gmt":"2012-07-02T07:29:00","guid":{"rendered":"http:\/\/babykitchen.blog.hu\/2012\/07\/02\/rebarbaras_kalacstorta"},"modified":"2018-05-08T12:39:46","modified_gmt":"2018-05-08T11:39:46","slug":"rebarbaras_kalacstorta","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/babakonyha.hu\/rebarbaras_kalacstorta\/","title":{"rendered":"Rebarbar\u00e1s kal\u00e1cstorta"},"content":{"rendered":"

Mivel a kor\u00e1bbi<\/a>\u00a0recept nagyon bev\u00e1lt, j\u00f6hetett a k\u00eds\u00e9rletez\u00e9s, hogy milyen lesz a kal\u00e1cstorta, ha lekv\u00e1rf\u00e9l\u00e9t t\u00f6lt\u00f6k bele. Persze a picur nem ehet gy\u00fcm\u00f6lcs\u00f6t, \u00edgy igen tal\u00e1l\u00e9konynak kellett lennem. V\u00e9g\u00fcl a rebarbara mellett d\u00f6nt\u00f6ttem: igaz, hogy t\u00f6bb ny\u00edrfacukor kell az alapvet\u0151en savany\u00fa z\u00f6lds\u00e9g rebarbar\u00e1hoz, de a „gy\u00fcm\u00f6lcsp\u00e9pb\u0151l” \u00e9pp csak egy mokk\u00e1skan\u00e1lnyi adag ker\u00fclt minden csavarba.<\/p>\n

Hozz\u00e1val\u00f3k:<\/p>\n