s\u00f3, borsikaf\u0171,\u00a0provance-i f\u0171szer (vagy kakukkf\u0171, rozmaring, bazsalikom)<\/li>\n<\/ul>\nA rizst a szok\u00e1sos m\u00f3don k\u00e9sz\u00edtj\u00fck: kicsit \u00e1tmossuk, olivalolajon \u00fcvegesre p\u00e1roljuk, majd k\u00e9tszeres v\u00edzzel fel\u00f6ntj\u00fck, \u00e9s forr\u00e1s ut\u00e1n takar\u00e9kl\u00e1ngon 15 percig f\u0151zz\u00fck, ut\u00e1na m\u00e9g 10 percre otthagyjuk a t\u0171zhelyen.<\/p>\n
Egy m\u00e1sik faz\u00e9kban egy kev\u00e9s olivaolajon \u00fcvegesre pir\u00edtjuk az el\u0151zetesen megmosott apr\u00f3ra kock\u00e1zott hagym\u00e1t, majd hozz\u00e1dobjuk a dar\u00e1lth\u00fast, \u00e9s gyakori keverget\u00e9s mellett puh\u00e1ra f\u0151zz\u00fck. A v\u00e9ge fel\u00e9 borsikaf\u0171vel, s\u00f3val f\u0171szerezz\u00fck.<\/p>\n
A harmadik faz\u00e9kban olivalolajon egy kicsit el\u0151pir\u00edtjuk a kis kock\u00e1kra v\u00e1gott kicsi lila\/v\u00f6r\u00f6shagym\u00e1t, majd hozz\u00e1adjuk az el\u0151z\u0151leg megmosott \u00e9s felkock\u00e1zott 1,5 padlizs\u00e1nt, \u00e9s\u00a0puh\u00e1ra f\u0151zz\u00fck. A marad\u00e9k padlizs\u00e1nt a megpucolt r\u00e9p\u00e1val k\u00fcl\u00f6n f\u0151zz\u00fck meg, mert ezt fogjuk majd leturmixolni, ha puh\u00e1ra p\u00e1rol\u00f3dott, \u00e9s a tejsz\u00ednnel kikeverni, f\u0171szerezni provance-i f\u0171szerrel (vagy rozmaringgal, kakukkf\u0171vel, bazsalikommal, borsikfa\u0171vel, s\u00f3val), majd a rakottasunk tetej\u00e9re \u00f6nteni.<\/p>\n
Ha minden elk\u00e9sz\u00fclt kivajazhatjuk a j\u00e9nait, bele\u00f6nthetj\u00fck, \u00e9s elegyengethetj\u00fck a rizst, j\u00f6het r\u00e1 a h\u00fas, a puh\u00e1ra p\u00e1rolt padlizs\u00e1nkock\u00e1k, \u00e9s a z\u00f6lds\u00e9ges tejsz\u00edn.<\/p>\n
200 fokra el\u0151meleg\u00edtett s\u00fct\u0151ben kb. f\u00e9l \u00f3ra alatt elk\u00e9sz\u00fcl a remekm\u0171. Rem\u00e9lem, nemcsak n\u00e1lunk fog osztatlan sikert aratni. Apa kapott hozz\u00e1 egy kis tejf\u00f6lt \u00e9s sajtot.<\/p>\n
<\/p>\n
\n