{"id":5248020,"date":"2013-07-30T10:49:07","date_gmt":"2013-07-30T08:49:07","guid":{"rendered":"http:\/\/babykitchen.blog.hu\/2013\/07\/30\/rakott_cukkinis_karfiol_pulykaval_es_barna_rizzsel"},"modified":"2016-03-18T14:34:56","modified_gmt":"2016-03-18T13:34:56","slug":"rakott_cukkinis_karfiol_pulykaval_es_barna_rizzsel","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/babakonyha.hu\/rakott_cukkinis_karfiol_pulykaval_es_barna_rizzsel\/","title":{"rendered":"Rakott cukkinis karfiol pulyk\u00e1val \u00e9s barna rizzsel"},"content":{"rendered":"

Amikor nagy adagot akarok k\u00e9sz\u00edteni, \u00e9s biztosra akarok menni, hogy a picur z\u00f6lds\u00e9get, feh\u00e9rj\u00e9t (h\u00fast\/halat) \u00e9s k\u00f6retet egyszerre juttat be a pocij\u00e1ba, akkor csak el\u0151reker\u00fclnek az eg\u00e9szs\u00e9gesebb rakottas v\u00e1ltozatok. Mivel a karfiol kicsit puffaszt\u00f3 hat\u00e1s\u00fa, ez\u00e9rt ker\u00fclt m\u00e9g cukkini is a dar\u00e1lt h\u00fas tetej\u00e9re.<\/p>\n

Hozz\u00e1val\u00f3k (csal\u00e1di adag):<\/p>\n