f\u0171szerek: olasz z\u00f6ldf\u0171szer, s\u00f3, borsikaf\u0171<\/li>\n<\/ul>\nA k\u00f6lest alaposan mossuk \u00e1t, hogy v\u00e9letlen\u00fcl se legyen mell\u00e9k\u00edze, azt\u00e1n egy kicsit pir\u00edtsuk meg a faz\u00e9kban (lehet v\u00edzen\/olajon\/mi m\u00e1r a k\u00f3kuszolajjal is k\u00eds\u00e9rletez\u00fcnk). \u00d6nts\u00fck fel v\u00edzzel, \u00e9s ha felforrt, akkor fedj\u00fck le a fazekat, \u00e9s 20 percig alacsony fokozaton f\u0151zz\u00fck, majd 10 percig hagyjuk\u00a0m\u00e9g a t\u0171zhelyen. (enyh\u00e9n s\u00f3zhatjuk id\u0151k\u00f6zben)<\/p>\n
A hagym\u00e1t kock\u00e1zzuk fel apr\u00f3ra, kicsit dinsztelj\u00fck meg (kev\u00e9s v\u00edzen\/olajon), adjuk hozz\u00e1 a dar\u00e1lt pulykah\u00fast, \u00e9s fedett faz\u00e9kban, s\u0171r\u0171 keverget\u00e9sek k\u00f6zben f\u0151zz\u00fck puh\u00e1ra, id\u0151k\u00f6zben s\u00f3val, borsikaf\u0171vel enyh\u00e9n f\u0171szerezz\u00fck.<\/p>\n
A megtiszt\u00edtott z\u00f6lds\u00e9geket p\u00e1roljuk meg.<\/p>\n
Mikor a k\u00f6les elk\u00e9sz\u00fcl \u00e9s a h\u00fas is megpuhul, akkor keverj\u00fck \u00f6ssze a kett\u0151t, \u00e9s p\u00e1r percig hagyjuk \u00edgy \u00f6ssze\u00e9rni az \u00edzeket. K\u00f6zben a tejsz\u00ednt s\u00f3zzuk, f\u0171szerezz\u00fck (kakukkf\u0171, rozmaring, bazsalikom, borsikaf\u0171 stb.).<\/p>\n
Majd j\u00f6het a r\u00e9tegez\u00e9s: beletessz\u00fck a s\u00fct\u0151form\u00e1nkba a k\u00f6leses h\u00fast, r\u00e1 a brokkoli \u00e9s karfiol r\u00f3zs\u00e1kat, a tetej\u00e9n sz\u00e9toszlatjuk a tejsz\u00ednt. \u00c9s el\u0151meleg\u00edtett s\u00fct\u0151ben 200 fokon 30-40 perc alatt k\u00e9szre s\u00fctj\u00fck. (A saj\u00e1t adagunkat ut\u00f3lag \u00e9rdemes m\u00e9g s\u00f3zni, f\u0171szerezni, ha sz\u00fcks\u00e9ges. \u00c9n egy kis sajttal is megsz\u00f3rtam m\u00e9g melegen.)<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n