nyuszi forma a szaggat\u00e1shoz (opcion\u00e1lis: lenmag vagy napraforg\u00f3mag a nyuszi szem\u00e9hez :)<\/li>\n<\/ul>\nAz \u00e9leszt\u0151t futassuk fel a langyos tejben\u00a0egy te\u00e1skan\u00e1l sz\u0151l\u0151cukorral. A lisztet szit\u00e1ljuk \u00e1t, keverj\u00fck bele a s\u00f3t, majd adjuk hozz\u00e1 a felfuttatott \u00e9leszt\u0151s tejet, a vajat, az \u00f6sszet\u00f6rt f\u0151tt burgony\u00e1t, v\u00e9g\u00fcl az eg\u00e9szet gy\u00farjuk j\u00f3l \u00f6ssze. Ezut\u00e1n kelessz\u00fck dupl\u00e1j\u00e1ra, kb. 1 \u00f3ra.<\/p>\n
Ha dupl\u00e1j\u00e1ra kelt a t\u00e9szta, ny\u00fajtsuk ki amilyen v\u00e9konyra csak tudjuk, \u00e9s hajtsuk \u00f6ssze, majd m\u00e9g egyszer, \u00e9s ha \u00a0tudjuk, m\u00e9g egyszer, \u00edgy 8 r\u00e9teget kell kapnunk. Ism\u00e9t ny\u00fajtsuk ki, de most ujjnyi (vagy ig\u00e9ny szerint m\u00e9g kisebb) vastags\u00e1g\u00fara. Szaggassuk ki a k\u00edv\u00e1nt form\u00e1t, \u00e9s d\u00edsz\u00edts\u00fck \u00edzl\u00e9s szerint.<\/p>\n
5-10 perc pihentet\u00e9s ut\u00e1n kenj\u00fck le v\u00edzzel vagy tejjel a nyuszikat.<\/p>\n
Tegy\u00fck\u00a0180 (vagy 200) fokra\u00a0el\u0151meleg\u00edtett s\u00fct\u0151be (att\u00f3l f\u00fcgg mennyire siet\u00fcnk). Kb. 20 perc alatt k\u00e9szre s\u00fcl, de a teteje, \u00e9s az aranybarnas\u00e1ga \u00e1rulkod\u00f3.<\/p>\n
<\/p>\n
\n