fruktóz- és tejmentes diéta szerint
Ezt a receptet azért osztom meg Veletek, mert mi a tejmentes diéta miatt sokszor használjuk a növényi italkészítőt, és a visszajelzések alapján köztetek is sokan, akik hasonló cipőben járnak, mint mi. (Az eredeti recept a Vegital oldaláról van.)
Hozzávalókat ld. a jegyzetlapon.
A hozzávalókat az összetevőknél olvasható sorrendben beleadagoljuk a gépbe, majd megnyomjuk a gabonatej gombot, és körülbelül fél óra alatt elkészül a forró fahéjas kakaónk. Szűrjük le, és már ihatjuk is. Ha forró csokit akarunk varázsolni belőle, akkor pedig fogjuk a cukor- és tejmentes étcsokoládét, törjük kicsit össze (kisebb darabokra), öntsük a leszűrt kakaót a gépbe, dobáljuk bele a csokidarabokat, és turmixoljuk össze. Mehet a tetejére növényi tejszínhab (recept ehhez ittAMP).
Ha tetszett a recept, kövess a Facebookon és az Instagramon!