Jogi feltételek

1. Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget az oldalon található hozzászólások és vendég szerzők tartalmáért, de minden tőle telhetőt megtesz a mások számára sértő, illetlen szövegek eltávolítására!

2. Amennyiben bárkinek tudomása van arról, hogy az oldalon található tartalmak valamelyike sérti más szerzői jogait, akkor megfelelően alátámasztott írásbeli indoklás megküldésével a kifogásolt tartalmat az oldal tulajdonosa eltávolítja.

3. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetében – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

4. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, de a tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

5. Tilos a honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

6. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt kereskedelmi céllal terjeszteni.

7. A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

8. E honlapra mutató linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A babakonyha.hu oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezéséről az alábbi címen kérek bejelentést: segit@babakonyha.hu

Szerzői jognyilatkozat

A Babakonyha blog üzemeltetője a weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart.
A babakonyha.hu (és elődje, a babykitchen.blog.hu) weboldalon megjelent minden szerzői mű (videó, kép-fotó, hang, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom) szerzői jogi védelem alatt állnak, azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerző kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével tehető hozzáférhetővé, illetve másolható a nyilvánosság számára a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a fentiekben részletezett feltételeitől eltérően és/vagy azokat sértően használt szerzői jogok, polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonnak maguk után.