Baba-mama expo 2016

2016-11-18

Címkék: , , ,

Meghívást kapott a Babakonyha a Baba-Mama Expó rendezvényre a Nutriklubtól, amit ezúton is köszönök a szervezőknek! Még sosem voltunk ezen a rendezvényen, ez lesz az első alkalom, de átolvasva a programokat, nagyon érdekesnek tűnik. Velem vasárnap futhattok ott össze, akkor téblábolok majd ott – olyan dél és 5 óra között – fényképezőgéppel meg notesszel a kezemben :)

Miért pont akkor? Mert ezeket az előadásokat mindenképpen meg szeretném hallgatni:

 • “Segítség, allergiás a babám! (Dr.Steinbach Réka csecsemő- és gyermekgyógyász)”
 • “10féle tízórai 10 perc alatt Mautner Zsófival”
 • “Meddig szoptassunk? (Dr.Steinbach Réka csecsemő- és gyermekgyógyász)”
 • “Hétvégi családi ebéd Mautner Zsófival”

Közben meg persze rengeteg program várja az anyukákat, kismamákat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A BabaMama Expo és KidExpo ugyanis pont azért született meg, hogy segítséget nyújtson a szülőknek a gyermeknevelés minden területén, miközben a gyerekek játszhatnak, szórakozhatnak. Az esemény november 18-19-20-án a Budapest Sportarénában várja a családokat közel 200 kiállítóval és helyszíni programmal, szakértő tanácsokkal, színpadi műsorral és játékújdonságokkal.

A Nutriklub standot az 57-es szám alatt találjátok, rengeteg mindennel készülnek:

 • Az édesanyák és kismamák kvízt tölthetnek ki, a kvíz kitöltői között óránként ajándékcsomagot sorsolnak ki.
 • A gyerekek Macijelmezes fotózáson vehetnek részt.
 • A Nutriklub standnál minden nap szakmai tanácsadásra van lehetősége a várandósoknak és édesanyáknak. Pálinkás Zsanett védőnő pénteken egész nap, Tóth Zsanett védőnő szombat-vasárnap egész nap válaszol az édesanyák és várandós kismamák kérdéseire. Bálint Koppány szülész-nőgyógyász szakorvos pénteken 14:30-17:30-ig várja a kérdéseket a standnál, valamint a nagyszínpadon, pénteken 14.00-tól tart előadást a vitaminszükségletről várandósság és szoptatás alatt.
 • Nádor Csaba gyermekorvos szombaton 14.00-tól tart előadást a nagyszínpadon miért fontos az Első 1000 Nap témakörben.
 • Az édesanyák tableten igényelhetnek Nutriklubos edukácós anyagokat: szoptatós étrend, szoptatási kézikönyv, tudnivalók az anyatejes táplálásról szoptató édesanyáknak, hozzátáplálási táblázat egészen 3 éves korig, 1 éves heti étrend, 1 hetes étrend.
 • A gyerekeket játszósarok várja, melyben készségfejlesztő játékok megismerésére van lehetőségük. Amíg a gyermekek játszanak az édesanyák nyugodtan feltehetik kérdéseiket a szakértőinknek.
 • Az Első 1000 nap Standnál pedig ismét rekordkísérletre készülnek. Idén másodjára rendezik meg az Első 1000 nap fotózásos rekordkísérletet, amelynek keretében szeretnék megjeleníteni a magyar anyukák és babák első 1000 napját. A 3 nap alatt 1000 édesanyát szeretnének lefotózni gyermekükkel együtt. A fényképeket fotófalon helyezik el. A képeket az esemény utáni héten e-mailben küldik ki az édesanyáknak, valamint feltöltésre kerülnek az Első 1000 Nap facebook oldalra is.
 • A rendezvény Időpontja: 2016. november 18-19-20. (10.00-18.00-ig minden nap)
 • Helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna (1143 Bp., Stefánia út 2.)

 

Hozzászólások
Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print