Organikus, parabén, SLS-SLES, vegyszermentes babakozmetikumok

2016-12-01

Címkék: , ,

Akik követik a blogot, jól tudják, hogy a gyerekek diétás étkezése miatt folyamatosan szélesedett a látóköröm az egészséges étkezés, életmód témába, és különösen érzékeny és fogékony lettem az olyan termékekre, amelyek kerülik a mesterséges adalékanyagokat, természetes összetevőkből állnak. Már régóta nemcsak az étkezésre igaz ez, hanem az élet számos területén. Először a babakrémeket cseréltük le, aztán a tusfürdőt és a hajsampont is. Fontossá vált számomra, hogy amivel ápolom a picik bőrét, mosom a haját, abban ne legyenek olyan összetevők, amelyek esetleg hosszú távon gondot okozhatnak nekik.

omega3wellness-csomag

Mikor megkeresett a Sophie la Girafe organikus babakozmetikumokat forgalmazó cég, azért mondtam nekik igent, mert olyan organikus, kizárólag igazolt forrásból származó, természetes kozmetikumokról van szó, amelyek már az első napoktól biztonságos és gyengéd ápolást jelentenek a kicsik bőrének. Az, hogy világmárka, 1961 óta 4 kontinensen kedvelt termék, kevésbé hatott meg, sokkal inkább azok a hívószavak csábítottak el, hogy parfüm, parabén, SLS-SLES, triklozán, MIT, vegyszer mentes.

Egyébként a palettájuk elég széles: a babaolajtól kezdve az arckrémen, testápolón, popsikrémen át egészen a tusfürdőig és samponig. Már a születés utáni első napoktól alkalmazható, díjnyertes, sokszoros minőség díjas kozmetikumok Finnországból.

sophie la girafe

Izgatottan próbáltuk ki a lányokkal. Fürödtünk, hajat mostunk, a fürdés után pedig volt kence-fince :) – el lehet képzelni, mit műveltünk mi hárman… Azóta is használjuk a termékeket, mert amellett, hogy mindennek megfelel, ami nekem fontos: tiszta, minden adalékanyagoktól, olcsó ipari előállítású dúsító szerektől mentes, természetes összetevőkkel rendelkezik, mindezek mellett még jó illatúak és selymes textúrájúak is, nekünk főként az arckrém és testápoló jött be.

sophie la girafe babakozmetikumok

Nyissuk ki az adventi kalendárium első ablakát: a Babakonyha olvasók most 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Sophie la Girafe termékeket a webáruházban a BABAKONYHA kuponkód megadásával! (A honlapon a vásárlásnál írjátok be a kuponkódot: BABAKONYHA, és 15% kedvezményre jogosít minden beváltót.)

Hozzászólások

Az alábbiak is érdekelhetnek:

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print