Food Truck Show – Igazi gasztrokülönlegesség hétvégére – képes beszámoló

2015-05-08

Címkék: , , , ,

Az ország legjobb mozgó büfékocsijai és street food konyhái költöztek a Dürer Piknik Parkba. 49 kiállítónak köszönhetően különleges gasztrofesztiválon vehettek részt még holnap-holnap után (május 9-10.), ha ellátogattok a Városligettel szemben elhelyezkedő helyszínre. A rendezvény nagyon hangulatos lesz, ha megtölti majd a sok érdeklődő, az illatok már a zártkörű esemény idején, délben is ínycsiklandozóak voltak. Mivel a legtöbb igazi street food-os figyel arra, hogy minőségi hozzávalókkal dolgozzon, és saját készítésű ételeket készít, ezért kis odafigyeléssel találhattok olyan fogást, amit egy ételérzékeny is elfogyaszthat. Ráadásul igazi vendéglátós emberekkel van dolgunk, akik szívesen válaszolnak, segítenek, és élvezettel szolgálják ki a vendégeiket. A belépés díjtalan.

Ezt a kis buszt szúrtuk ki először (mi mást szoptatós anyukaként ;-) )

food_truck_show_7.jpg

 És persze a következő volt ez a helyes mozgó kávézó :)

food_truck_show_8.jpg

Itt nagyon jó illatok voltak:

food_truck_show_2.jpg

Aztán az utcán is folytatódott tovább a food truck show:

food_truck_show_3.jpg

Itt egy kicsit mi is megpihentünk :D

food_truck_show_pihi.jpg

A sajtótájékoztató bár később kezdődött a szervezők természetessége elfeledtette ezt, rákérdeztünk arra is, hogy az ételérzékenyekre vajon gondoltak-e, mennyire számol a food truck show ezekkel a típusú igényekkel. “Jó kérdés!”, “Nagyon jó kérdés!”, kaptuk a kedves, de kitérő választ :) Mindenesetre, ha nagyon nagyon akarunk, és kitartóak vagyunk, akkor találhatunk 1-2 olyan ételt, amit az ételérzékenyek, ételallergiásak is megkóstolhatnak.

food_truck_show_1.jpg

 Amíg a megnyitóra vártunk, még kicsit körbejártunk a helyszínen:

food_truck_show_4.jpg

food_truck_show_5.jpg

food_truck_show_6.jpg

Aki nem látta, a helyszínen a blog facebook oldalára posztolt képek:

food_truck_show_montazs.jpg

Végül a Zing mellett döntöttünk, és nem bántuk meg. Azonkívül, hogy isteni a burgerük, a Zing Burger-esek nagyon aranyosak voltak, visszamentem reklamálni, hogy csak 1 krumplit kaptunk, és mikor kiderült, hogy persze, mert egyet fizettünk, kaptam egyet ajándékba. Köszi Nektek a kedvességet innen is!

food_truck_show_9.jpg

food_truck_show_zing.jpg

Hozzászólások

Az alábbiak is érdekelhetnek:

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! -> Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print